Stichting Vechtsporten Groningen

VECHTSPORTEN GRONINGEN

Bij Vechtsporten Groningen trainen we in Kickboksen, Krav Maga, MMA (Mixed Martial Arts), Boksen en Taekwondo. Vechtsporten Groningen is onderdeel van Stichting Vechtsporten. Hier bieden we voor iedereen alles aan op het gebied van vechtsport. Wil je een keer meetrainen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs op onze sportschool of schrijf je in voor een gratis proefles.

KICKBOKSEN

Iedereen vanaf 10 jaar is welkom bij onze lessen in Kickboxing. We trainen jeugd, dames, beginners en gevorderden.

MIXED MARTIAL ARTS

Zoals de naam al aangeeft worden er bij MMA meerdere vechtstijlen gecombineerd. Twee keer per week een gemengde groep vanaf 15 jaar.

TAEKWONDO

Speciaal voor de jeugd is er Taekwondo. Zelfvertrouwen en thema’s zoals ‘pesten’ of ‘gevaar’ staan centraal. Kinderen en volwassenen.

KRAV MAGA

Krav Maga is een moderne en praktische zelfverdediging welke zeer effectief is in het man tot man gevecht. Omdat het gebaseerd is op natuurlijke reflexen is het snel te leren.

KOFFIE EN KICKBOKSEN

Geïnspireerd en gemotiveerd raken door de kickboks lessen die worden gegeven en dat allemaal onder het genot van een heerlijke kop koffie. Voor oude krijgers of nieuwe leerlingen.

CARDIO KICKBOKSEN

Cardio kickboksen is een training die veel uithoudingsvermogen vraagt. Het draait bij cardio kickboksen niet alleen om kracht, maar vooral ook om techniek en conditie.

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Reviews