Kyokugym

Kickboksen Leeuwarden  Welkom bij KYOKU Gym!

Onze veelzijdige dojo in Leeuwarden is ook voor jou de plek als je op een positieve manier met kickboksen aan de slag wilt.
Als een van de oudste en meest ervaren gym in het noorden van het land zijn wij als geen ander in staat dankzij de diverse lesvormen het beste uit jou te halen.
Van wedstrijdvechters op topniveau tot de “non contact” recreant. Bij KYOKU Gym kan het allemaal!

Dutch style kickboksen ligt aan de basis van al onze lessen, Met deze vechtstijl, ontsprongen uit het Kyokushin karate en het Thaiboksen, heeft Nederland de wereld veroverd.

KYOKU Gym heeft in het Dutch style Kickboksen grote successen behaald en vechters laten uitkomen op het hoogste niveau zoals Enfusion, Glory en UFC.
KYOKU Gym is volledig uitgerust om trainen zo effectief en compleet mogelijk te maken. Naast de ruim opgezette dojo waarbij natuurlijk een wedstrijdring en bokszakken niet mogen ontbreken beschikken wij over een compleet uitgeruste fitnesszaal. Ook onze unieke trainingsruimte waar wij gebruik maken van TRX apparatuur en speciale boxmasterpalen maakt het trainen leuk en uitdagend.
Bokszaktraining, wedstrijdtraining, recreanten, kickboksen, MMA, TRX/ Boxmastertraining, fitness, groepslessen of personal training van beginner tot professioneel vechter.

KYOKU Gym heeft het allemaal in huis!

Het actuele nieuws is te volgen op deze pagina.

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Reviews